ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 € ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Aqua Purest

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Δείτε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής. Δωρεάν μεταφορικά για αγορές αξίας άνω των 55€

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται μία ημέρα μετά την παραγγελία,  Δευτέρα – Παρασκευή, εκτός αργιών. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει αναλόγως τον μεταφορέα και την περιοχή παράδοσης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια ή αν επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

 

Ταχυμεταφορική

ΕΛ.ΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία)

Μεταφορικές

 

 

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

 

Η παράδοση με ACS courier μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

 • Παράδοση σε οικία: Σε αυτήν την περίπτωση, η courier θα σας επιστεφτεί για να σας παραδώσει το πακέτο. Αν δεν καταφέρει να σας βρει, θα αφήσει αυτοκόλλητο σημείωμα δίπλα στο θυροτηλέφωνό σας με το οποίο θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους. Οι ώρες παράδοσης είναι Δευτέρα με Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα. Σημαντικό: Το όνομα του παραλήπτη θα πρέπει να βρίσκεται στο θυροτηλέφωνο, αλλιώς η παράδοση δεν θα είναι εφικτή.

 

 

 •  Παράδοση σε χώρο εργασίας: Αν δεν θα βρίσκεστε στην οικία σας τις ώρες παράδοσης της courier, τότε μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το πακέτο σας στο χώρο εργασίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η courier, όπως και παραπάνω, θα σας επισκεφτεί για να σας παραδώσει το πακέτο. Αν δεν καταφέρει να σας βρει θα αποχωρήσει και θα προσπαθήσει την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε αντίθεση με την παράδοση σε οικία, η courier δεν αφήνει αυτοκόλλητο σημείωμα σε παραδόσεις σε χώρους εργασίας. Οι ώρες παράδοσης είναι 9 το πρωί με 5 το απόγευμα. Σημαντικό: Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε το πακέτο σας στο χώρο εργασίας, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη φόρμα εισαγωγής διεύθυνσης, την εταιρία ή τον οργανισμό που εργάζεστε, αλλιώς ο courier θα αναζητήσει θυροτηλέφωνο που θα αναφέρει το όνομά σας με αποτέλεσμα να μην το βρει και η παράδοση δεν θα είναι εφιτκή.

 • Δική σας παραλαβή από το κατάστημα της courier: Στην περίπτωση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να είστε σε κάποια διεύθυνση κατά τις μέρες και ώρες παράδοσης της courier, τότε είναι δυνατό να το αποστείλουμε, για δική σας παραλαβή, σε όποιο κατάστημα της courier σας βολεύει. Σε αυτήν την περίπτωση, μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας αποστείλουμε με email ή με SMS τον αριθμό αποστολής της courier για να μπορέσετε να εντοπίσετε το πακέτο σας στο κατάστημα. Τα καταστήματα στην πλειοψηφία τους είναι ανοικτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι το Σάββατο. Σημείωση: Η courier έχει συμβατική υποχρέωση να προσπαθήσει τρεις διαδοχικές εργάσιμες ημέρες να σας παραδώσει το πακέτο. Αν δεν καταφέρει να σας εντοπίσει ακόμα και μετά από τις τρεις προσπάθειες, τότε το πακέτο θα παραμείνει στο κατάστημα της courier για δική σας παραλαβή. Αν και μετά από 10 ημέρες δεν έχετε παραλάβει το πακέτο, τότε θα επιστραφεί σε εμάς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παράδοση της παραγγελίας σας (π.χ. λόγω λάθους στα στοιχεία της διεύθυνσή σας), εμείς ή η courier θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γεωγραφική Κάλυψη

Η ACS courier καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Υπάρχουν όμως κάποιες περιοχές που δεν είναι μέσα στο κανονικό δρομολόγιο της courier. Αν βρίσκεστε σε μια τέτοια περιοχή, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να δούμε τους εναλλακτικούς τρόπους παράδοσης της αποστολής σας, ούτως ώστε να παραλάβετε το πακέτο σας με όσο το δυνατό μικρότερο κόστος και μικρότερο χρόνο παράδοσης. 

 

 

 

Χρέωση αποστολής

Η αποστολή για χερσαίους προορισμούς κοστίζει 3,10 ευρώ ( με φπα ) έως 2 κιλά . Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,24 ευρώ.  Το κόστος προ-χρεώνετα στο παραστατικό. Οι τιμές ισχύουν εντός Ελλάδος. 

 

 

2.ΕΛ.ΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία)

 

Η παράλαβή γίνεται με από τον ίδιο στο κατάστημα ταχυδρομείου που ανήκετε με βάσει τον ταχυδρομικό κώδικα που θα συμπληρώσετε στη φόρμα. Τα κόστη  ισχύουν εντός Ελλάδος , ανάλογα με το βάρος (www. elta.gr – Iδιώτες – Δέματα εσωτερικού) και προχρεώνονται στο παραστατικό και επιβαρύνονται με φπα.

 

 

3. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

 

 • Ισχύει μόνο για εμπορεύματα άνω των 6  κιλών. 
 • Η παραλαβή γίνεται στη διεύθυνση που θα συμπληρώσετε στη φόρμα.  
 • Ο χρόνος παράδοσης για Αθήνα είναι 1-2 ημέρες , ενώ για τη λοιπή Ελλάδα  από 4 – 5 ημέρες, ανάλογα τον προορισμό. 

Ενδεικτικές τιμές  με φπα ( κατ’απόκλιση )

 • Μακεδονία: 6.5 ευρώ
 • Θράκη : 7,00 ευρώ
 • Αθήνα: 6,00 ευρώ
 • Στερεά Ελλάδα – Πελοπόννησο – Εύοια – Φθοιώτιδα : 10,00 ευρώ
 • Νησιά : 12.50 ευρώ
 • Κρήτη: 8,00 ευρώ

Πληρώνετε τα έξοδα μεταφοράς κατευθείαν στον μεταφορέα.

 

Στα παρακάτω link, μπορείτε να δείτε αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη:

 ΑCS  – Δυσπρόσιτες Περιοχές ACS 

 

Στα παρακάτω link, μπορείτε να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας:

ΕΛΤΑ – http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx 

ACS – https://www.acscourier.net/el/web/greece/track-and-trace1