ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 € ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Aqua Purest

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, Φίλτρα Νερού Βρύσης Θεσσαλονίκη

Φίλτρα Νερού Περιοχές

Τα φίλτρα νερού βρύσης είναι σημαντικά για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στο σπίτι. Ας εξετάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά τους:
Τύπος Φίλτρου:
Υπάρχουν διάφοροι τύποι με φίλτρα νερού βρύσης τα οποία ενσωματώνουν συνδυασμό τεχνολογιών για την μείωση και αφαίρεση σειράς μολυσματικών παραγόντων που μπορεί να υπάρχουν στο νερό της παροχής του δικτύου.
Δημοφιλέστερες είναι:
  • Κεραμικά
  • Ενεργού άνθρακα
  • Μεμβρανών Κοίλων Ινών – Υπερδιήθησης
Υλικά Φιλτραρίσματος:
Τα καλά και ποιοτικά φίλτρα νερού βρύσης χρησιμοποιούν πληρωτικό υλικό από κεραμικό υλικό, ενεργό άνθρακα υψηλής απόδοσης και μεμβράνες κοίλων ινών διαπερατότητας 0.1 μm.
Ο συνδυασμός των τεχνολογιών που ενσωματώνεται στα φίλτρα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα με γνόμωνα πάντα τα χαρακτηριστικά ποιότητας του νερού της περιοχής και τα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης, όπως η παλαιότητα του κτιρίου.
Ικανότητα Φίλτρανσης:
Επιλέξτε φίλτρο που αφαιρεί το χλώριο και τα παράγωγά του, τα στερεά σωματίδια και φερτά υλικά όπως χώμα, άμμο, λάσπη σκουριά, εξαλείφει την δυσάρεστη γεύση και μυρωδιά και μειώνει ανάλογα την διαπερατότητά του σειρά μολυσματικών παραγόντων, ιών και βακτηρίων.
Συντήρηση και Αντικατάσταση
Σημαντικός παράγοντας είναι η συντήρηση του φίλτρου με την αντικατάσταση του ανταλλακτικού του. Κάθε φίλτρο δίνει από τον κατασκευαστή του μία χρονική διάρκεια ζωής η οποία πρέπει να ακολουθείτε.
Επιλέξτε το φίλτρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και βελτιώστε την ποιότητα του νερού που καταναλώνετε