ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 € ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Aqua Purest

Grow your business

B2B Services

Επικοινωνήστε για συνεργασία

Καλέστε μας για ραντεβού

Επικοινωνια

2315 11 45 42

B2B Χονδρική

Συνεργαστείτε μαζί μας

Νο 1 Προορισμός για κορυφαία ποιότητα νερού

B2B Χονδρική

H εταιρία μας συνεργάζεται με επιχειρήσεις του κλάδου προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες επεξεργασίας νερού μέσα απο την ευρεία γκάμα των προϊόντων που διαθέτει

Για εμάς οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την επεξεργασία νερού αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του πελατολογίου μας και αντιμετωπίζονται ώς ειδικοί συνεργάτες έχοντας σημαντικά προνόμια.

Η εταιρία μας επικεντρώνει το ενδιαφέρον της σε νέες αποδοτικές προτάσεις συνεργασίας στην ανάπτυξη και στελέχωση του δικτύου πωλήσεων τοπικών αντιπροσώπων και ανεξάρτητων πωλητών σε όλη την ελληνική επικράτεια.   Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Ποιότητα & Αξιοπιστία

Μέσα από την τεχνογνοσία, και την συνεχή έρευνα στην αναζήτηση προϊόντων με προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας, επιλέγουμε εταιρίες μέσα από τις οποίες διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων που πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές +

Συνεργασίες

Επώνυμοι οίκοι της παγκόσμιας αγοράς εμπιστεύονται τις διαχρονικές μας αξίες στην προώθηση και εφαρμογή των προϊόντων τους στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.

Νο 1 Προορισμός για κορυφαία ποιότητα νερού

Πατήστε τους συνδέσμους των εταιριών
και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα τους