ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 € ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Aqua Purest

Ηλεκτρονικοί Αποσκληρυντές Νερού. Ποιά τα οφέλη;

Aquapurest, Ποιότητα Νερού

Ηλεκτρονικοί Αποσκληρυντές Νερού. Ποια η χρησιμότητά τους

Οι ηλεκτρονικοί αποσκληρυντές νερού ή διαλυτές αλάτων είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση των αλάτων από το νερό. Αυτοί οι αποσκληρυντές χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πεδία για να μειώσουν τη συσσώρευση αλάτων σε σωλήνες και συσκευές.

Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύουν τους θερμοσίφωνες, τα πλυντήρια, τα δίκτυα σωληνώσεων κλπ, από επικαθήσεις αλάτων ασβεστίου και μαγνησίου, που με τον χρόνο καταστρέφουν ηλεκτρικές αντιστάσεις και μέταλλα.

Οι ηλεκτρονικοί αποσκληρυντές νερού είναι συνήθως εύκολη στην εγκατάσταση και δεν απαιτούν συντήρηση.

Για ποια υλικά σωλήνων είναι κατάλληλες οι συσκευές;

 AQUAPUREST: Οι συσκευές είναι κατάλληλες για όλα τα υλικά σωλήνων: χαλκό, σίδηρο, ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό και συνθετικά υλικά

Χρειάζονται συσκευή προστασίας από τη πέτρα οι χάλκινοι και οι συνθετικοί σωλήνες;

AQUAPUREST: Ναι, υπάρχει τάση ασβεστοποίησης επίσης και στους χάλκινους και τους πλαστικούς σωλήνες. Όσο πιο ομαλή είναι μια επιφάνεια, τόσο περισσότερο χρόνο μπορεί να αντισταθεί στη διεργασία της ασβεστοποίησης. Εντούτοις, από τη στιγμή που θα σχηματιστεί το πρώτο στρώμα πέτρας, η διεργασία συσσώρευσης κρούστας προχωρά τόσο γρήγορα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.

Η επεξεργασία που κάνει το calmat κάνει το νερό πιο απαλό;

AQUAPUREST: Όταν γίνεται επεξεργασία του νερού με το calmat, δεν χάνεται κανένα από τα βασικά μεταλλικά στοιχεία, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο – η σύνθεση του νερού παραμένει αναλλοίωτη, αν

και το νερό γίνεται αισθητά απαλότερο. Θα είστε σίγουροι ότι νιώθετε αυτή την επίδραση όταν κάνετε ντους ή πλένετε τα μαλλιά σας. Παρόλα αυτά, η επεξεργασία δεν αλλάζει τον βαθμό σκληρότητας του νερού.

Πόσο χρόνο χρειάζεται το calmat για να “εξυγιάνει“ τους σωλήνες;

AQUAPUREST: Το calmat αφαιρεί τη πέτρα και τη σκουριά αργά και χωρίς να προσβάλει τους σωλήνες. Η διαδικασία του καθαρισμού διαρκεί περίπου όσο χρόνο χρειάστηκε για να σχηματιστεί η κρούστα. Αν η διαδικασία της αφαίρεσης γινόταν πιο γρήγορα, αναπόφευκτα θα έφραζαν οι σωλήνες και θα καταστρέφονταν.

Μέχρι ποιο βαθμό σκληρότητας του νερού μπορεί να χειριστεί το calmat;

AQUAPUREST: Το calmat λειτουργεί σε εύρος συχνότητας υψηλής απόδοσης. Μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ακόμη και σε νερό με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό σκληρότητας.

Πώς μπορώ να δω αν το calmat λειτουργεί αποτελεσματικά;

AQUAPUREST: Τα κόκκινα φωτάκια στις εξόδους των καλωδίων δείχνουν ότι η παλμογεννήτρια λειτουργείαποτελεσματικά. Σε περίπτωση που αυτά τα φώτα δεν είναι ανάβουν, ελέγξτε την τάση της τροφοδοσίας.

Για ποιο εύρος τάσης είναι η κατάλληλη η μονάδα τροφοδοσίας της ηλεκτρονικής συνδεόμενης συσκευής;

AQUAPUREST: Όλες οι μονάδες τροφοδοσίας του calmat είναι κατάλληλες για εύρος τάσης 87 Volt – 260 Volt και 50 Hz – 60 Hz.

Ποιο είναι το ετήσιο κόστος κατανάλωσης vηλεκτρικού του calmat;

AQUAPUREST: Το calmat δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση ούτε παρακολούθηση. Το ετήσιο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας ανέρχεται σε περίπου 2 με 6 ευρώ (3 – 7 δολάρια).