Aquapurest
ΕΤΑΙΡΙA | Κατασκευαστές
Φίλτρα νερού | Ανταλλακτικά φίλτρα νερού | Αντίστροφης όσμωσης  /  Πρώτα σε Πωλήσεις / ΕΤΑΙΡΙA | Κατασκευαστές

ΕΤΑΙΡΙA | Κατασκευαστές

 

Δείτε το VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=k_LCOMI-e88

 AQUAPURESTWater Systems

 Η Εταιρία μας AQUAPUREST είναι μία Ελληνική συμφερόντων εταιρία με έδρα την Θεσσαλονίκη η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την χονδρική και λιανική διάθεση φίλτρων νερού και συστημάτων καθαρισμού πόσιμου νερού.

Από την ίδρυσή της το 2005 μέχρι και σήμερα, έχει διεθνή παρουσία και διακεκριμένο πελατολόγιο εντός και εκτός συνόρων. Οι συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και η χρόνια εμπιστοσύνη τους μας καθιστούν πλέον από τις πιό αξιόπιστες στην Ελληνική και Ευρωπαική αγορά.
Στόχος της ΑQUAPUREST από την ίδρυσή της είναι η προσήλωση στην τελειότητα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην ποιότητα και ασφάλεια του πόσιμου νερού στο καταναλωτικό κοινό, ανταποκρινόμενη πάντα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Το εύρος των προϊόντων μας πλαισιώνεται με διαχρονικές συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο των συστημάτων καθαρισμού νερού εξασφαλίζοντας Ποιότητα Ασφάλεια και Προστασία.

Πελάτες και συνεργάτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό διαχρονικά εμπιστεύονται τις εταιρικές μας αξίες και το ανθρώπινο δυναμικό μας παράγοντες στους οποίους οφείλεται η επιτυχημένη πορεία της ΑQUAPUREST από το 2005 μέχρι και σήμερα.

  • Στόχος μας εξακολουθεί να είναι η προσήλωση στην τελειότητα, παραμένοντας οι έμπιστοι συνεργάτες των πελατών μας.
  • Η ΑQUAPUREST έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της με την σταθερή παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών προϊόντων.

Με μία μακρά παράδοση ολοκληρωμένων και ηγετικών λύσεων στο ενεργητικό της η εταιρεία διαθέτει βαθιά γνώση των πολύπλοκων λειτουργιών των πελατών της καθώς και των μελλοντικών τους αναγκών όπως διαμορφώνονται στο διεθνές σκηνικό και όπως απαιτούνται από τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.
Οι λύσεις που προσφέρουμε επιτρέπουν στις επιχειρήσεις που τις χρησιμοποιούν να βελτιώσουν τις εσωτερικές τους λειτουργίες και να εκμεταλλευτούν πιο εύκολα τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται.

Η εταιρεία επεξεργάζεται, δημιουργεί και αναπτύσσει λύσεις μετά από ενδελεχή έρευνα της αγοράς και των απαιτήσεων της, ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες εφαρμογές και υπηρεσίες.

  • Ο στόχος της AQUAPUREST είναι να λαμβάνουν οι πελάτες ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα δομημένα με state of the art τεχνολογίες ενώ να είναι προσιτά και οικονομικά.
  • Η επιλογή και εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι αυστηρή, με σκοπό να διασφαλιστεί η υψηλή εξειδίκευση που διαθέτουν και η δυναμικότητα του χαρακτήρα τους. Έτσι επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών εγκατάστασης αλλά και εκπαίδευσης.
 
 
 

Τιμοκατάλογοι Λιανικής - Χονδρικής
Tιμοκατάλογοι πελατών χονδρεμπορίου - Τιμοκατάλογοι πελατών λιανικής πώλησης
Επικοινωνία
Καλέστε μας σε ένα από τηλέφωνά μας ή συμπληρώστε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία, τεχνική υποστήριξη. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!
FAQ  | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα φίλτρα νερού.
FAQ Συχνές ερωτήσεις σχετικά με κριτήρια επιλογής υποψήφιου αγοραστή. Γιατί πρέπει να τοποθετήσω φίλτρο στο πόσιμο νερό; Πόσες κατηγορίες φίλτρων υπάρχουν; Πώς καταλαβαίνω ότι η χρήσιμη ζωή του ανταλλακτικού έφτασε στο τέλος της ;
Τρόποι πληρωμής
Δείτε αναλυτικά τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής για τηλεφωνικές και online παραγγελίες. Καλέστε μας σε ένα από τα τηλέφωνά μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!
Πιστοποιητικά
Πιστοποιητικά φίλτρων νερού στα πρότυπα και standards, ποιότητας και ασφάλειας των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών.
Προωθητικά Έντυπα
Προωθητικά έντυπα - Κατάλογοι πελατών λιανικής
Ανάλυση νερού
Πακέτο ανάλυσης νερού που πρόκειται να υποστεί επεξεργασία αντίστροφης ώσμωσης
Νομοθεσία πόσιμου νερού - Παραμετρικές τιμές
Ώς χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ελλάδα με την KYA Y2-2600-01 συμμορφώθηκε με την ευρωπαϊκή οδηγία 98/83 για την ποιότητα του νερού. Στον Πίνακα 1 παρουσιάζονται οι κυριότεροι παράμετροι που πρέπει να ικανοποιεί το πόσιμο νερό.
Μολυσματικοί παράγοντες
Η EPA καθορίζει τα όρια για περίπου 80 μολυσματικούς παράγοντες στο πόσιμο νερό. Τα όρια EPA, μαζί με τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία, είναι διαθέσιμα στο www.epa.gov/safewater/mcl.html. Περισσότερες γενικές πληροφορίες για τους συγκεκριμένους μολυσματικούς παράγοντες είναι διαθέσιμες παρακάτω:
Τεχνολογίες Επεξεργασίας
AQUAPUREST- Τεχνολογίες επεξεργασίας νερού- Φίλτρανση νερού - Αντίστροφη όσμωση - Αφαλάτωση νερού - Απολύμανση νερού
Οδηγός αγοραστή
Υπάρχουν άλλοι 3 παράγοντες για να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε ένα σύστημα καθαρισμού νερού οι οποίοι μπορεί να είναι εξίσου σημαντικοί όσο η απόδοση του ίδιου του προϊόντος:

Πιστοποιημένα προϊόντα για τις ανάγκες της οικογένειας

Εγγραφή στο Νewsletter

Εισάγετε το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα για να μαθαίνετε τα νέα μας!
E-mail
 
Waterplus / Aquapurest
Water filtration systems

2ο χλμ. Τριλόφου-Θεσσαλονίκης
57500, ΤΘ 1795 Θεσσαλονίκη

Τ & F: 2392 061743
E: info@aquapurest.com
Login-iconLogin Register-iconΕγγραφή νέου μέλους ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης